Prachtig waar bij www.dumpstoreXL.nl!

Mijn broertje is een echte gozer. Hij houdt van dingen als survivallen, en is graag in het bos. Hij wil binnenkort ook starten aan de legeropleiding. Nu was hij laatst jarig, en ik zocht naar een goed cadeau. Hij werd zestien, dus ik zocht iets speciaals. Normaliter kan je mensen wel afschepen met een luchtje of een cadeaubon, maar het ging om mijn broertje en zestien is best een speciale leeftijd, dus ik wilde iets speciaals hebben.

Ik surfde en beetje rond op internet, en dacht eraan om misschien iets van een zaklamp te halen. Ik keek rond en ineens popte www.dumpstoreXL.nl op, een site die ik wel kende. Ik had al eerder een handige rugzak op deze site besteld, en ik gebruikte deze vaak. De site was erg klantvriendelijk. Ik besloot een beetje rond te kijken op zoek naar een leuk cadeau voor mijn broertje.

Na een paar kliks had ik het al gevonden. Ik wist wat ik voor hem wilde gaan kopen: namelijk een zakmes. Het paste perfect bij hem, en was erg handig voor bij het survivallen. De site had een erg groot scala aan zakmessen, maar uiteindelijk besloot ik voor een felrood mes te gaan, dat makkelijk op te bergen was en eruit zag alsof hij wel een tijd mee kon gaan.

Ik had op tijd besteld voor de verjaardag, en het mes kwam dan ook op tijd binnen. Toen de grote dag was aangebroken maakte mijn broertje het cadeau open. Hij was enorm blij. Hij zei dat hij nog nooit zoiets moois gekregen had van iemand (lief he). Als je ook iets speciaals zoekt kan ik dus zeker www.dumpstoreXL.nl aanraden!